Retourneren

Bedenktijd & Retourneren

Als je onverhoopt toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop, dan kun je deze zonder dat je een reden op hoeft te geven, binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aanmelden voor retour. Na aanmelding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Onze enige voorwaarde voor de retourregeling is dat het product ongebruikt en onbeschadigd retour wordt gestuurd.

Wil je om welke reden dan ook gebruik maken van onze retourregeling, volg dan het stappenplan hieronder:

1. Meld binnen 14 dagen na ontvangst per mail aan ons wat je wilt retourneren of ruilen. Je bent niet verplicht om hiervoor een reden te geven, maar wij horen graag wat de reden is dat je niet tevreden bent, zodat wij onze service kunnen verbeteren.

 

    2. Stuur na onze bevestiging de producten binnen opnieuw 14 dagen naar ons terug. Voeg hierbij een kopie van de factuur, en je bankgegevens toe aan het pakket.

Terugbetaling binnen 5 dagen

Zodra wij de retournering hebben ontvangen, storten wij het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 5 werkdagen terug op je bankrekening. Je betaalt dus alleen de kosten voor het retourzenden.