Klantenservice

Levering

Na het plaatsen van een bestelling gaat de gewenste bestelling direct in behandeling en de levertijd is 2-3 werkdagen. Alle producten van Mintlight worden gratis verzonden in heel Nederland en België.

Zodra de bestelling in behandeling wordt genomen krijg je hiervan een melding. Vervolgens zal er, wanneer er een pakketnummer beschikbaar komt, een mail worden verzonden waar je de bestelling kunt volgen. Alle bestellingen worden door het vertrouwde PostNL geleverd.

Bedenktijd & Retourneren

Als je onverhoopt toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop, dan kun je deze zonder dat je een reden op hoeft te geven, binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aanmelden voor retour. Na aanmelding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Onze enige voorwaarde voor de retourregeling is dat het product ongebruikt en onbeschadigd retour wordt gestuurd.

Wil je om welke reden dan ook gebruik maken van onze retourregeling, volg dan het stappenplan hieronder:

1. Meld binnen 14 dagen na ontvangst per mail aan ons wat je wilt retourneren of ruilen. Je bent niet verplicht om hiervoor een reden te geven, maar wij horen graag wat de reden is dat je niet tevreden bent, zodat wij onze service kunnen verbeteren.

    2. Stuur na onze bevestiging de producten binnen opnieuw 14 dagen naar ons terug. Voeg hierbij een kopie van de factuur, en je bankgegevens toe aan het pakket.

Terugbetaling binnen 5 dagen

Zodra wij de retournering hebben ontvangen, storten wij het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 5 werkdagen terug op je bankrekening. Je betaalt dus alleen de kosten voor het retourzenden.

Betaling

Wij vinden het belangrijk dat je veilig kunt winkelen bij Mintlight. Wij kunnen je daarom verzekeren dat je via een beveiligde verbinding bestelt en betaalt bij Mintlight.nl. Je kunt hiervoor kiezen voor de volgende betrouwbare manieren van betalen: iDeal, PayPal, Bankoverschrijving. Bij Mintlight kun je altijd rekenen op:

✓ Een veilige en vertrouwde betaalomgeving;

✓ Een bedenktijd van 14 dagen, met terugbetaling binnen 5 werkdagen;

✓ Gratis verzending binnen Nederland en naar België;

✓ Waarborging van je privacy.

Privacybeleid

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Bij Mintlight hoef je absoluut niet bang te zijn dat wij jouw persoonsgegevens aan derden verstrekken, met uitzondering van webapplicaties die wij gebruiken voor onze eigen webwinkel. Alle informatie rondom persoonsgegevens bewaren wij zorgvuldig in een afgeschermde database. Wil je toch nog meer weten? Bekijk dan ons complete privacybeleid.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mintlight.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

FAQ & Algemene voorwaarden

Bekijk ook onze FAQ en Algemene voorwaarden

Contact

Wij zijn van ma. t/m za. tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via +31 (0)70 221 3133

24/7 bereikbaar via info@www.mintlight.nl, Facebook en Twitter.