Industriële wandlamp, schaar- of harmonicalamp?

Met de industriële wandlampen van Mintlight kun je letterlijk alle kanten op. De arm van de harmonicalampen (of schaarlampen zoals ze ook wel genoemd worden) is gemakkelijk uit te rekken tot een lengte van ongeveer 70cm. Heel handig als muurlamp naast de bank, zodat je hem tijdens het lezen als leeslamp kunt gebruiken of juist weer in kan “klappen” zodra je uitgelezen bent. De Wood & Iron wandlampen zijn volledig gemaakt van gerecycled materiaal. Met een lampenkap van gerecycled blik, hergebruikt stevig hout en stoere industriële accenten heb je een unieke wandlamp in huis. Ook deze lamp is weer in verschillende standen te zetten zodat je de richting van de lichtbron zelf kunt bepalen.

Stoere muurlampen en wandlampen

De stoere wandlamp met harmonica-arm is perfect te combineren met de industriële hanglampen Boston of Detroit van Mintlight. Met de robuuste vintage look van deze lampen geef je je interieur een echt industrieel tintje. Vind je toch de gerecyclede Wood & Iron wandlamp van stevig hout mooier? Bekijk dan ook eens onze blikken hanglampen uit Noord-India. De lampen zijn niet alleen stuk voor stuk uniek en kleurrijk, maar ook nog eens goedkoop voor een lamp waarvan je geen enkele exacte kopie zult vinden.

Unieke industriële muurlampen kopen

Als je een stoere lamp voor aan de wand bij Mintlight koopt, dan willen wij zeker weten dat je blij bent met je aankoop. Daarom bieden we op iedere bestelling van onze lampen een bedenktijd van 14 dagen. Past de industriële schaarlamp dus toch iets minder mooi tussen die kast en je bank dan je dacht? Of vind je de muurlamp toch net te groot of klein voor je interieur? Stuur hem dan gewoon naar ons terug en je krijgt binnen vijf werkdagen al je volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Mintlight muur- en harmonicalampen: Stoer en industrieel!

    ✓ Gratis verzending van alle wandlampen
    ✓ Persoonlijke service
    ✓ Veilig online winkelen
    ✓ 14 dagen bedenktijd