Strijkijzersnoer

Het strijkijzersnoer maakte enkele jaren geleden zijn entree en is sindsdien niet meer weg te denken in onze woningen. Dankzij de veelzijdigheid van het snoer kun je eenvoudig de gewenste uitstraling behalen. Of je daar nu effen snoeren, patroonsnoeren, neon snoeren of gekruld en gedraaide snoeren voor wilt gebruiken; het strijkijzersnoer biedt altijd uitkomst. Mintlight heeft alle snoeren op voorraad en worden direct verzonden. Heb je vragen over een snoer of wil je graag weten wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of socialmedia.

Verschillende soorten strijkijzersnoer

Strijkijzersnoeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten. Dit maakt het ook zo fijn om mee te werken. Op Mintlight vind je een uitgebreide collectie van verschillende soorten snoeren.

  • Effen snoeren
  • patroonsnoeren
  • neon snoeren
  • Gekruld of gedraaide snoeren

Strijkijzersnoer_limoen_groen Strijkijzersnoer Koeienpatroon  Strijkijzersnoer rood wit zigzag

Uiteraard bepaal je zelf de lengte!

DIY lampen maken

Do It Yourself is nog nooit zo makkelijk geweest. Je eigen lamp maken met een van onze snoeren en deze geheel op je eigen wensen afstemmen. Of je nu een lamp wilt maken die mooi wegvalt in het interieur of juist een die echt in het oog springt. Met het juiste snoer stem je hem helemaal naar eigen wens af. Wil je de lamp laten hangen of wil je hem over via een katrol laten lopen de keuze is geheel aan jou! Jij bepaald hoe jouw lamp er uit komt te zien! Lees deze blog voor inspiratie omtrent het maken van je eigen lamp!

Strijkijzersnoer gecombineerd met ander (natuurlijk) materiaal

Wil je eens iets heel anders met je lamp? Combineer dan een van onze snoeren met een ander, al dan niet natuurlijk, materiaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hout, bamboo of beton. Door het gebruik van andere materialen creëer je zelf de uitstraling die het best bij jou en je huis past!

Enkele voorbeelden van strijkijzersnoer gecombineerd met andere materialen:

Nachtkastje met Strijkijzersnoer  Strijkijzersnoer met betonnenlamp Strijkijzersnoer met kooilamp Strijkijzersnoer door metalen buizen (bureaulamp)

Lengte bepalen van het strijkijzersnoer

Het fijne aan strijkijzersnoer is dat je zelf de gewenste lengte kunt bepalen. Zo heb je dus nooit meer te korte kabels of hangt de lamp nooit meer in je zichtveld. Bepaal, alvorens je het strijkijzersnoer gaat bestellen, wat je met de lamp wilt doen. Moet deze hoog komen te hangen of juist laag, bijvoorbeeld boven een leestafeltje. Of wil je hem met een katrol op hoogte kunnen hangen. Op nog een open deur in te schoppen; Je kan beter een meter overhouden dan een meter te kort komen. Bestel je strijkijzersnoer dus altijd aan de ruime kant! 