Kooldraadlampen

De kooldraadlampen hebben hun naam te danken aan de draad die zit verwerkt in de lamp. Deze ouderwetse kool(gloei)draad zorgt voor een warm en evenredig verdeeld licht. Dankzij de mooi gekrulde of spiraalvormige draad is de lamp ook nog eens een lust voor het oog. Het warme licht te samen met de authentieke uitstraling van de kooldraadlamp zorgen dat de lamp nog altijd zeer gewild is en in vrijwel iedere interieur volledig tot zijn recht komt.

Kooldraadlampen voor een geweldige sfeer

Wil je een geweldige sfeer creëren in je huis? Dan kan kunnen de kooldraadlampen niet ontbreken in het interieur. De lampen zorgen voor een prachtige oudenethiek uitstraling. De kooldraad en het design van de gloeilamp zorgen voor een unieke uitstraling welk een geweldige toevoeging geven aan het interieur.

Combineren met uw kooldraadlamp

Deze geweldige lampen lenen zich uitstekend om te worden gebruikt speciale armaturen. Denk hierbij aan lampen gemaakt van een natuurlijk materiaal als hout. Of juist meer aan de industriële lampen gemaakt van steigerbuizen of zelf beton. Door de combinatie van de unieke materialen met de kooldraadlampen zul je zien dat je een unieke look creëert met een even zo speciale sfeer. Wil je meer weten over de combinaties van materialen en kooldraadlampen? Lees dan onze blog.

Kooldraadlampje - Mintlight.nl Stoere industriele kroeglampen - Mintlight.nl Kooldraadlampen sfeerverlichting - Mintlight.nl Stoere industriële hanglamp kooldraadlampen - Mintlight.nl

Verschillende uitvoeringen en wattage

Omdat niet ieder armatuur (lamp) hetzelfde is zijn onze kooldraad gloeilampen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en wattage. Zo kun je kiezen voor een prachtige globe kooldraadlamp, het druppelvormige model of het oude vertrouwde peertje. Ieder model heeft zijn eigen unieke uitstraling en vormt samen met uw armatuur een prachtig geheel. Toch niet helemaal zeker welke lamp je het best kunt kiezen? Jean Paul helpt je graag verder.

Uw Kooldraad gloeilamp direct uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd

Alle kooldraad gloeilampen worden direct uit voorraad geleverd. Hierdoor heb je de lampen bijna altijd al de volgende dag in huis. Daarnaast worden alle lampen GRATIS thuisbezorgd. Wacht dus niet langer en verrijk je interieur met onze kooldraadlampen!