Unieke industriële hanglampen

Op zoek naar bijzondere industriële hanglampen of plafondlampen die echt industrieel ogen? Dan ben je bij Mintlight.nl aan het juiste adres. De verlichting van een kamer kan de volledige sfeer bepalen. Hang een grote fabriekslamp boven uw eettafel om de kamer meteen een stoere tint te geven. Of hang twee industriële lampen naast elkaar om dit effect te vergroten, als de ruimte daarom vraagt. De kettingen waarmee onze hanglampen opgehangen kunnen worden, hebben stevige metalen schakels die de ruwe stijl en industriële uitstraling versterken. De ketting maakt het ook gemakkelijk om de lampen op de juiste hoogte af te stellen door er simpelweg een paar schakels tussenuit te halen.

Goedkope industriële hanglamp kopen?

In tegenstelling tot wat je misschien zult denken, hoeft een originele hanglamp niet duur te zijn. De hang- en fabriekslampen van Mintlight zijn niet alleen uniek, maar ook nog eens goed betaalbaar. Zo haal je bij Mintlight gemakkelijk onder de €90 een prachtige goedkope industriële hanglamp in huis. En koop je je lamp online bij Mintlight.nl, dan heb je altijd twee weken bedenktijd en dus alle tijd om te bekijken of de plafondlamp goed bevalt. Is hij toch niet helemaal naar wens, dan stuur je hem gewoon naar ons terug en ontvang je het volledige aankoopbedrag binnen vijf dagen na ontvangt van ons retour. Zo loop je dus geen enkel risico als je je stoere hanglampen online bij ons bestelt.

Stoere hanglampen koop je veilig bij Mintlight.nl

Bij Mintlight een stoere plafondlamp of industriële hanglamp kopen voor een eerlijke prijs? Je betaalt veilig online met Paypal of gewoon via je eigen bank met iDeal. De betaling vindt plaats in een volledig beveiligde omgeving, zodat je gegevens onbereikbaar zijn van buitenaf. Koop je industriële fabriekslamp bij Mintlight en de robuuste metalen lampenkap en ijzeren schakelketting maken hem misschien wel tot de belangrijkste blikvanger in je interieur. Industrieel en uniek!

    ✓ Gratis verzending van je industriële hanglampen
    ✓ Persoonlijke service
    ✓ Veilig online winkelen
    ✓ 14 dagen bedenktijd