Hét beste winter woonproduct aller tijden: Schapenvachtjes!

Met warme chocolademelk voor de openhaard

Wat is het koud buiten! We moeten ’s ochtends weer krabben en de winterjas gaat weer aan. Wat is het heerlijk om binnen de verwarming even flink om hoog te draaien, uhh.. de houtkachel aan te steken bedoel ik natuurlijk. Lekker met een kop warme chocolademelk en een fijn plaid voor de haard. Oké, ik ben waarschijnlijk gewoon niks meer gewend. Het valt natuurlijk allemaal best wel mee. Maar de kans is wel klein dat dit nog lang gaat duren. Dus dan moeten we er toch maar even extra van genieten. Want het is stiekem natuurlijk best wel leuk om een beetje te koukleumen.

Hét winter woonproduct aller tijden: schapenvachtjes

Hoe kom je de kou nou het beste door? Natuurlijk met hét winter woonproduct aller tijden en een old time favorite voor het interieur: schapenvachtjes. Je hebt ze in heel veel verschillende soorten en maten. De ene nog mooier dan de andere. Vandaag heb ik een paar schitterende schapenvachtjes voor je verzameld!

IJslandse Schapenvacht

Je kunt kiezen uit verschillende soorten schapenvachten. Zwarte, grijze, bruine, witte of gevlekte schapenvachten. Maar niet alleen qua kleuren zijn er veel verschillen, ook qua rassen. Één van mijn favorieten is de IJslandse schapenvacht. De IJslandse schapen hebben in tegenstelling tot andere rassen hele lange haren en de vacht is heel erg zacht. Echt een toevoeging voor je interieur. De schapenvachten zijn niet alleen heel erg leuk op de grond, ook op bed, op de bank of misschien wel het allerleukst: in een stoel.

Vlinderstoel van schapenvacht

Heb je nog geen schapenvacht in huis, dan ben je nu vast overtuigd. Naast de losse schapenvachten zijn er ook een aantal andere mooie producten waarin deze vachten zijn verwerkt. Zoals bijvoorbeeld kussens of lekker warme sloffen. Wat dacht je van zo’n vlinderstoel met een heerlijk schapenvachtje erop of een vlinderstoel van schapenvacht? Als dat geen echte eyecatcher is in je interieur…

Tot mijn volgende blog,

Iris

by Iris Robben

Iris Robben is een jonge enthousiaste interieurvormgever met twee rechterhanden. Ze heeft zich dan ook al aan heel wat DIY projectjes gewaagd. Ze houdt van pure en eerlijke materialen en haar stijl is te omschrijven als industrieel en stoer met een vrouwelijke touch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *