Mijn december favorieten voor gezelligheid in huis

December interieurtips en inspiratie

December feestmaand

Het is bijna december. De maand van Sinterklaas, Kerst en Oud en nieuw. Feest dus! Voor mij betekent dit meestal ook dat ik aan het eind van de maand krom lig, maar dan hebben we wel weer heel wat leuke dagen achter de rug. Naast al de cadeaus die je voor anderen aan het kopen bent, is het natuurlijk ook heel leuk om het voor jezelf feestelijk te maken. En juist daarom heb ik zes van mijn december favorieten op een rijtje gezet.

#1 Sinterklaas kapoentje

Als eerste in de rij hebben we natuurlijk Sinterklaas. Maar al die standaard Sinterklaas cadeautjes die ken ik ondertussen wel. En dan bedoel ik niet de inhoud, nee de buitenkant! Want als je pakje er zo uitziet, wilt iedereen deze toch uitpakken? En als je dan toch dat leuke papier aanschaft, kun je er gelijk die toffe labels aan vast doen!

PS. Ze hebben ook heel erg mooi inpakpapier voor de kerstdagen.

Dreamkey.nl

#2 Licht in de duisternis

December is een donkere maand. Licht is meer dan welkom! Heel erg gaaf is deze lichtbak. En als een van mijn favorieten mag ook deze House Doctor kandelaar niet ontbreken. Goud is niet alleen de trendkleur van het moment, maar voor mij ook dé kleur voor de feestdagen.

Keklifestyle.com

#3 Met een lekkere kop thee voor de openhaard

Wat ik al zei, naast al die cadeaus voor anderen is het ook wel heel fijn om het voor jezelf warm en feestelijk te maken. Want wat een plaatje is deze theepot van PuriTea. Zucht… die komt op mijn verlanglijstje!

Puritea.nl

#4 Lekker knus op de bank

De dagen worden weer kouder. Heerlijk om onder een plaid op de bank te kruipen. Deze kussens voor op de bank passen echt bij de decembermaand.

Keklifestyle.com

#5 Tafelen, tafelen, tafelen

De feestdagen gaan vaak gepaard met heel veel eten. Daarom wil ik je dit plaatje voor boven de eettafel niet onthouden. De Newport industriële hanglamp uit onze eigen collectie. Wat een beauty.

Mintlight.nl

#6 Kerstkaarten versturen ouderwets? Zo niet!

Last but not least, deze kaarten wil ik wel in mijn brievenbus ontvangen. Aan het eind van de maand is het Kerst. Kerstkaarten zijn natuurlijk onmisbaar in dit rijtje van december producten. Ik vind het elk jaar weer een sport om op zoek te gaan naar hippe kaarten, want al die standaard meuk (sorry) die kennen we inmiddels wel

Villamadelief.nl

Ik kom hier de maand december wel mee door. Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik over mijn december favorieten. Heel veel feestplezier.

Tot mijn volgende blog,

Iris

by Iris Robben

Iris Robben is een jonge enthousiaste interieurvormgever met twee rechterhanden. Ze heeft zich dan ook al aan heel wat DIY projectjes gewaagd. Ze houdt van pure en eerlijke materialen en haar stijl is te omschrijven als industrieel en stoer met een vrouwelijke touch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *