Last-Minute Kerst Musthaves

Het huis kerstproof maken

Aankomende week is het alweer zover, Kerstmis! Meestal haal ik de dag na Sinterklaas al een boom in huis. Maar ik ben zo druk geweest dat hij er nu nog niet staat. Dus het wordt tijd om mijn huis nog even kerstproof te maken. Daarom voor mezelf en voor alle andere ‘last-kerst-minuters’ even vlug nog een aantal musthaves op een rijtje. Dan kun je toch nog op tijd je huis in kerstsferen brengen!

Verantwoorde kerstballen

Om even in de kerstgedachte te blijven, deze verantwoorde kerstballen van Sukha Amsterdam €5,95. Daarnaast hebben ze nu ook mooie opbergdozen. Lekker praktisch, want daar kun je straks alles weer in opbergen. €14,95 – €24,95.

Papieren Kerststerren

Wat is nou kerst zonder kerststerren? Via VillaMadelief vind je deze mooie kerststerren van 40 of 60cm groot. Een mooi ‘kerst-statement’ voor boven je eettafel! €4,95 – €6,50 House Doctor.

Geen kerstdiner zonder kaarsen

Kaarsen mogen natuurlijk niet ontbreken op tafel bij het kerstdiner! En om dan gelijk even bij de goud trend te blijven, deze kandelaren van By Lassen €139. Via Nordic Blends. Plaatje toch?

Wat is nou leuker dan een Kerstboom? Juist, alles wat eronder ligt!

Via Dreamkey kun je nog even vlug kerstpapier scoren om de cadeaus voor onder de boom mee in te pakken. €1,50. PS. Hier zou je ook gelijk nog even wat kerstkaarten mee kunnen nemen!

Indigo Kerstballen

Het is ook leuk kerstballen aan een tak te hangen. Bijvoorbeeld deze aparte indigo kerstballen van Hubsch. Vind ze via Nordic Blends. Niet alleen de blauwe, maar ook de witte zijn echt een plaatje. €8.95.

Een Scandinavische Kerst

Een trend die we zien op het gebied van kerstversieringen is de Scandinavische versiering. Daarom nog even deze leuke Scandinavische hangers van Ferm Living. €7 – €12. Via Nordic Blends.

Een gouden laatste DIY tip

Heb je geen tijd meer voor een kerstboom, hoe leuk zijn deze miniatuur kerstbomen! 4 stuks voor €3.75 via Villa Madelief. Super leuk om deze in glazen potjes te doen. Dus wacht even met al het glaswerk naar de glasbak te brengen. Vis er eerst een paar mooie potjes uit!

Zo, jij kunt weer even vooruit (en ik ook). Fijne Kerstdagen!

Tot mijn volgende blog,

Iris

by Iris Robben

Iris Robben is een jonge enthousiaste interieurvormgever met twee rechterhanden. Ze heeft zich dan ook al aan heel wat DIY projectjes gewaagd. Ze houdt van pure en eerlijke materialen en haar stijl is te omschrijven als industrieel en stoer met een vrouwelijke touch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *