De droom van elke vrouw: (inloop)kasten!

Kledingkasten en inloopkasten: Hoe groter, hoe beter

Het blijft een beetje een vrouwendingetje, de kledingkast. Het liefst zo groot en mooi mogelijk en als het even kan natuurlijk een inloopkast. Wat mij betreft dan wel een beetje stoer en industrieel. En daarom speciaal voor jullie, heel veel fijne plaatjes van héle mooie kledingkasten. Dan heb je gelijk een voorbeeld waarmee je het thuis even kunt doordrukken!

Kledingkasten en Kledingrekken: de Trends

Ook op het gebied van kledingkasten zijn er verschillende trends. De huidige trend is vooral alles laten zien. Geen deuren, gewoon al je kleding op rekken uitgestald. Dit moet je dan natuurlijk wel een beetje mooi op kleur sorteren anders wordt het een rommeltje. Die koperen buizen zijn wel heel tof om kleding aan te hangen. Niet erg praktisch want je kunt er niet veel op kwijt. Maar hoe leuk is het om deze naast je bestaande kledingkast te plaatsen op je slaapkamer bijvoorbeeld? Kun je er gelijk je setje voor de volgende dag op klaar hangen. Naast dat het heel erg mooi is, is het ook nog eens heel gemakkelijk te maken. Wat koperen buizen van de bouwmarkt, een staaldraad om er doorheen te trekken en een bevestiging voor aan het plafond. Succes!

De styling

Maar hoe creëer je nou een kledingkast die er ook zo mooi uitziet? Je ziet het terug op de foto’s: de styling! Zet er naast al je kleding ook wat mooie lijsten en objecten bij. Helemaal leuk om hier van die toffe zwart-wit foto’s bij te hangen van je favoriete stijliconen. Door industriële materialen te gebruiken zoals koper, staal en lockerkasten geef je het geheel een wat stoerdere uitstraling. Dit kun je versterken door er industriële verlichting aan toe te voegen. Deze vind je natuurlijk in onze shop.

De woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer zijn de hoofdruimtes in huis. De andere ruimtes worden vaak als niet zo belangrijk gezien. Om deze reden wordt hier dan ook vaak niet heel uitgebreid over nagedacht en wordt er minder aandacht aan besteed. Erg zonde. Juist door ook ruimtes zoals de wc, een extra kamer met kledingkasten, en de werkkamer mooi in te richten, maak je van een woning echt een thuis. Dus zie elke kamer als even belangrijk. Dan wordt je huis echt een plaatje.

Glazen kledingkasten

Echt een plaatje, de kasten met glazen deuren. Je moet natuurlijk wel een opgeruimd typje zijn om ervoor te zorgen dat dit er altijd tof uitziet. En dat geldt eigenlijk voor al deze voorbeelden. Tja, je moet er waarschijnlijk wat meer je best voor doen. Maar als het dan lukt, dan is het wel een kledingkast om ontzettend jaloers op te worden!

Tot mijn volgende blog,

Iris

by Iris Robben

Iris Robben is een jonge enthousiaste interieurvormgever met twee rechterhanden. Ze heeft zich dan ook al aan heel wat DIY projectjes gewaagd. Ze houdt van pure en eerlijke materialen en haar stijl is te omschrijven als industrieel en stoer met een vrouwelijke touch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *