Hoe haal ik de herfst in huis?

In mijn vorige blog heb ik al wat toffe producten om de herfst mee door te komen op een rijtje gezet. Warme plaids, mooie koffiemokken, luxe dekbedden, verlichting voor de donkere dagen en nog een aantal andere fijne herfstproducten. Nu is het niet zo dat je per se diep in de buidel hoeft te tasten om zo’n fijne herfstsfeer in huis te halen. Je kunt namelijk ook heel gemakkelijk zelf een aantal leuke eyecatchers maken. Letterlijk de herfst naar binnen halen! Met een paar simpele handelingen is al een heel mooi resultaat te behalen.

Herfstbladeren

In het bos zijn heel veel juweeltjes te vinden voor in huis. Ook erg fijn als je met een kleiner budget iets leuks wilt doen. Herfstbladeren zijn er in veel verschillende kleuren en maten. Door een aantal van deze bladeren in te lijsten kun je heel gemakkelijk sfeer creëren. Vooral met kinderen kan het erg leuk zijn om verschillende bladeren te zoeken, te kijken naar de verschillen en erachter te komen welke soorten het zijn. Ik heb een paar foto’s voor je toegevoegd ter inspiratie.

Hout & Takken

Naast blad is het ook leuk om iets te doen met hout. Zoek een mooie herfsttak en zet deze in een vaas. Bijvoorbeeld zo’n mooie tak met besjes. Maar er zijn ook eikenbomen met heel mooi rood blad. Heb je een haard in huis, dan is het een idee om wat extra haardhout binnen op te slaan. Dit kan ook voor veel sfeer zorgen.

Voor de échte DIY’er

Vind je het niet erg om er wat meer tijd aan te besteden? Voor de echte doe-het-zelver vind ik deze kussens ook erg leuk. Je kunt deze techniek natuurlijk op heel veel verschillende soorten toepassingen gebruiken. Kortom alleen al met herfstblad zijn er genoeg ideeën en of je nu een groot of klein budget hebt, de natuur is van iedereen. Nou ja, als je er een beetje fatsoenlijk mee om gaat dan.

Laatste tip: Hou het eenvoudig en stoer!

Tot mijn volgende blog,

Iris

by Iris Robben

Iris Robben is een jonge enthousiaste interieurvormgever met twee rechterhanden. Ze heeft zich dan ook al aan heel wat DIY projectjes gewaagd. Ze houdt van pure en eerlijke materialen en haar stijl is te omschrijven als industrieel en stoer met een vrouwelijke touch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *